Home » Portfolio » CASE RIS

CASE RIS

Profiel

Voor de bedrijven die vakantiehuizen / appartementen verhuren heeft BRP Internet een compleet webbased oplossing gebouwd om alle interne en externe processen te ondersteunen.

Wat betekent dit voor de bedrijven: minder administratieve handelingen, beter overzicht van de status van een reservering, zeer efficiënt en kostenbesparend werken.

RIS, een complete geautomatiseerde webbased oplossing

Voor onze klanten Vacances Provence, La Porta Vacanze en All in Portugal is een reservering informatie systeem, kortweg RIS ontwikkeld. Binnen RIS kunnen reserveringen, villa's, de bezetting van deze villa's en relaties worden onderhouden. Reserveringen die via de website binnen komen worden automatisch geïmporteerd in RIS, waarna het hele traject in gang wordt gezet. E-mails en reisdocumenten worden automatisch gegenereerd aan de hand van templates. 

Ook met de verschillende betaalstromen is rekening gehouden. Vanuit RIS kunnen ClieOp03 en BTL-91 betaalbestanden worden gegeneerd, waarmee in één keer een groot aantal betalingen kunnen worden gedaan. Deze betaalbestanden kunnen vervolgens worden geïmporteerd in internetbankieren.

 

QUOTE:
“Een compleet reservering informatiesysteem”