Home » Portfolio » CASE FACEBOOK GAME11

CASE GAME11 OP FACEBOOK

Profiel

Game11 is een nieuwe speler in tafeltennis! Game11 levert de beste kwaliteitsproducten die de recreatieve en toptafeltennisser zich maar kan wensen. Doordat directeur-eigenaar Paul Haldan jarenlang de internetactiviteiten van Dandoy-Sports België regelde, zag hij dat de markt in Nederland niet goed werd benaderd. Hieruit ontstond het idee om een nieuwe onderneming op te richten, om beter op de wensen van de Nederlandse tafeltennissers in te spelen. Door de nauwe samenwerking met Dandoy-Sports kan Game11 beschikken over een zeer uitgebreid assortiment en een grote voorraad.

Facebook, op en top sociaal

Om meer bezoekers naar de website van Game11 te krijgen, en om de klanten beter op de hoogte te houden van recente acties en aanbiedingen heeft BRP Internet voor Game11 een pagina op Facebook ontwikkeld.

Op deze Facebook pagina kunnen (potentiële) klanten alle artikelen bekijken, en indien via de website van Game11 aanschaffen. Op het prikbord staan de laatste acties, aanbiedingen en nieuwsberichten, die via de integratie met Twitter bekend worden gemaakt. Tevens is ook YouTube geďntegreerd op de Facebook pagina, waardoor bezoekers meteen de video's van Game11 kunnen bekijken.


QUOTE:
“Een nieuwe speler in tafeltennis!”