Home » Oplossingen » Maatwerk webapplicaties

Maatwerk webapplicaties

Heeft u een internetidee die niet waar te maken is via onze standaardoplossingen? U heeft u ook de mogelijkheid door ons maatwerk te laten verrichten. Dat is voor onze developers een uitdaging.

Voorbeelden van maatwerk:

  • een compleet nieuwe (web)applicatie voor gebruik op het internet of intranet;
  • realisatie van koppelingen met bestaande backend-systemen;
  • bestelsystemen of boekhoudsoftware (via bijvoorbeeld exportfuncties, http, xml of webservices;
  • integratie met bestaande databases of legacy systemen.

Via onze portfolio vindt u maatwerk applicaties die wij voor onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Maatwerkfunctionaliteiten
Ook kunnen wij u helpen met kleine maatwerkaanpassingen voor uw website. Hieronder een greep uit uw mogelijkheden.

Google Maps

Google Maps biedt uw bezoekers de mogelijkheid om specifieke geografische locaties te vinden. Daarbij worden ook de adresgegevens getoond. Deze functionaliteit geeft uw website een professionele uitstraling en kent een hoge waardering onder internetgebruikers.
Google Maps is bijvoorbeeld interessant voor bedrijven uit de toeristische branches om geografische locaties van bestemmingen en accommodaties weer te geven. Of voor bedrijven meer meerdere vestigingen of verkooplocaties in binnen- en buitenland.

RSS
Houd uw website actueel met RSS. Met deze functionaliteit stelt u informatie van andere websites op uw eigen webpagina beschikbaar. 
Een voorbeeld: u neemt een RSS feed van www.nu.nl op in uw pagina. Zodra www.nu.nl nieuwe artikelen plaatst, verschijnen deze automatisch op uw website. Dit is dé manier om uw website te voorzien van actuele informatie, zonder enige inspanning van uw kant.

U kunt ook uw eigen webinformatie beschikbaar stellen via een RSS feed. Uw boodschap heeft daardoor een groter bereik en uw website krijgt meer bezoekers doordat zij, via websites van derden, naar uw informatie doorklikken. 

Forum
Via een forum kunnen de bezoekers van uw website kennis delen, discussiëren en hun mening geven. Voor uw organisatie is dit een goede manier om meer te weten te komen over de wensen en behoeften van uw bezoekers, en direct met hen in contact te komen.

Webpoll
Een webpoll is een handige tool om erachter te komen wat uw klanten beweegt. Tegelijkertijd laat u weten dat u hun mening belangrijk vindt. Een webpoll heeft daarmee een positieve invloed op uw imago   


Bel ons via telefoonnummer  (055) 360 46 70  of neem contact met ons op via het contactformulier.