Home » Diensten » Internetmarketing

Internetmarketing

Effectieve internetmarketing, recht in uw doel. Met onze hulp genereert u meer leads naar uw website en een hogere conversie.

Social media
Via social media zoals Twitter, Facebook en YouTube kunt u eenvoudig en snel uw (potentiėle) klanten bereiken, en meer verkeer naar uw website genereren door het plaatsen van aanbiedingen of prijsvragen. Wij ondersteunen u bij de inzet van social media.

Nieuwsbrieven
Op een voordelige, maar effectieve manier uw klant of prospect bereiken. Een nieuwsbrief is de juiste keuze. Wij ontwerpen een template in de huisstijl van uw organisatie, zodat deze herkenbaar is voor uw klant. Desgewenst nemen we ook de tekstuele inhoud voor onze rekening.

Banners
Om meer verkeer naar uw website genereren creėren wij herkenbare, aanlokkelijke banners die de clickrate naar uw site verhogen.

Vindbaarheid van uw website
Wilt u uw de vindbaarheid van uw website verbeteren? Meer relevante traffic naar uw website, meer merkbekendheid? Google Adwords, Google Analytics, en/of Search Engine Optimalisatie zijn uitermate geschikte instrumenten.

Google Adwords
Google Adwords biedt u de mogelijkheid doelgericht te adverteren via Google. U bepaalt uw eigen investering. In samenspraak met u stellen wij een effectieve Adwords-campagne voor u op zodat prospects uw website niet meer kunnen missen.

Google Analytics
Om te zien wat de website u oplevert: een volledig overzicht van uw bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves: met behulp van de gratis dienst Google Analytics hebt u alle belangrijke bezoekersstatistieken van uw website bij de hand. Wij analyseren deze statistieken voor u en brengen advies uit over de optimalisatie van uw site en (Google Adwords-)campagne.

Search Engine Optimalisatie
Search Engine Optimalisatie is het geheel van activiteiten waarmee u een hoge positie verwerft in de reguliere (gratis) resultaten van een zoekmachine. SEO resulteert in:

  • meer relevante traffic naar uw website;
  • meer merkbekendheid.

Bel ons via telefoonnummer     (055) 360 46 70     of neem contact met ons op via het contactformulier.